100 TINERI MANAGERI DE TOP 2019 - Dan Puică, CEO BestJobs

Autor: Ioana Matei Postat la 29 iulie 2019 481 afişări

„Cel mai important moment din cariera mea a fost cel în care am luat contact cu domeniul online, fiind definitoriu pentru evoluţia mea profesională.”

100 TINERI MANAGERI DE TOP 2019 - Dan Puică, CEO BestJobs

Dan Puică a preluat, în primăvara acestui an, conducerea platformei de recrutare online BestJobs de la Călin Fusu, cel care a fondat şi condus compania în ultimii 18 ani. El este responsabil astfel de planurile de dezvoltare a BestJobs, care are în prezent 90 de angajaţi, peste 2,5 milioane de profesionişti conectaţi la piaţa muncii şi peste 20.000 de joburi active.

„Obiectivul meu principal, oriunde am lucrat, a fost acela de a creşte afaceri şi oameni. Piaţa muncii devine tot mai provocatoare, odată cu transformările tehnologice, dar rolul nostru este de a fi cea mai bună reţea de conectare profesională a talentelor umane şi pentru asta cred ca trebuie să fim realişti şi ambiţioşi în alegerile pe care le facem şi să îmbinăm cu succes adoptarea de noi tehnologii cu atenţia pentru dezvoltarea echipei”, spune Dan Puică. 

CEO-ul BestJobs are o experienţă profesională de peste zece ani în roluri de finance şi business management în companii româneşti şi internaţionale. El şi-a început cariera în domeniul financiar imediat după terminarea Facultăţii de Business Administration and Management din cadrul Academiei de Studii Economice Bucureşti, când s-a alăturat echipei de consultanţă şi audit de la KPMG România. De atunci, a ocupat mai multe poziţii de management în companii din România, iar în ultimii patru ani a făcut parte din Grupul OLX, iniţial în poziţia de finance manager şi ulterior în rolul de business manager al categoriei Imobiliare. Un moment definitoriu pentru el se leagă de momentul în care a luat contact cu domeniul online, acesta fiind definitoriu pentru evoluţia sa profesională. „Practic, afinitatea pentru date şi pentru crearea de strategii, pornind de la aceste date, s-a potrivit foarte bine cu domeniul online, unde, de cele mai multe ori, datele nu sunt exploatate la adevăratul potenţial”, consideră Puică. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.