100 TINERI MANAGERI DE TOP 2019 - Adrian Tudoscă, regional finance director – healthcare & diagnostic services Medicover România & diagnostic services, Medicover SEE

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 01 august 2019 345 afişări

„Am cunoscut şi am interacţionat cu executivi de la o vârstă fragedă, oameni de la care am avut foarte multe de învăţat, iar situaţiile dificile pe care a trebuit să le gestionez de tânăr mi-au oferit foarte multă încredere şi m-au ajutat să mă dezvolt.”

100 TINERI MANAGERI DE TOP 2019 - Adrian Tudoscă, regional finance director – healthcare & diagnostic services Medicover România & diagnostic services, Medicover SEE

Adrian Tudoscă ocupă funcţia de regional finance director – healthcare & diagnostic services Medicover România & diagnostic services, Medicover SEE, coordonând o echipă de 123 de oameni. Fiind absolvent al Facultăţii de Finanţe-Bănci, a visat întotdeauna să aibă o carieră în domeniul bancar sau pe bursă, dar mirajul Big 4 a fost mult mai puternic, astfel că a schimbat direcţia şi a ajuns să activeze în cadrul Deloitte Audit. „Trecerea spre industrie a venit oarecum natural, simţindu-mă pregătit pentru a face acest pas, mai ales atunci când am fost abordat de o companie precum PepsiCo.” La numai 27 de ani i s-a oferit posibilitatea de a coordona o echipă de 14 persoane la PepsiCo. „Curba de învăţare s-a dezvoltat exponenţial în PepsiCo, colegii şi situaţiile de business întâlnite contribuind semnificativ la acest lucru.” Astfel, cei cinci ani şi jumătate petrecuţi aici i-au întărit convingerea că poate face următorul pas în carieră; prin urmare, a acceptat propunerea Synevo de a prelua rolul de director financiar pentru businessul din România şi, ulterior, pentru regiunea de sud-est a Europei. „În momentul de faţă consider că mediul de business din România oferă posibilităţi de dezvoltare, care nu sunt posibile în afara graniţelor ţării, astfel că, pe termen scurt şi mediu, nu aş vrea să plec din ţară”, spune el. „Desigur, pe termen lung cred că experienţa internaţională îmi va fi absolut necesară pentru a putea atinge toate obiectivele propuse.” Adrian Tudoscă a absolvit Academia de Studii Economice Bucureşti, Facultatea de Finanţe, Asigurări, Bănci şi Burse de Valori. El deţine o diplomă de master în management financiar şi pieţe de capital.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.