Ce avere ar deţine Gheorghe Dincă, presupus criminal din Caracal / Bărbatul a vândut mai multe terenuri în oraş

Postat la 31 iulie 2019 3103 afişări

Ce avere ar deţine Gheorghe Dincă, presupus criminal din Caracal / Bărbatul a vândut mai multe terenuri în oraş

Gheorghe Dincă, bărbatul de 66 de ani care susţine că le-a ucis pe Alexandra Măceşanu (15 ani) şi Luiza Melencu (18 ani), are o avere cu multe zerouri în bancă.

Dincă ar fi vândut mai multe terenuri în oraşul Caracal, pentru care ar fi luat sume frumoase. Astfel, bărbatul ar avea în conturi nu mai puţin de două miliarde de lei.

În 2017, Dincă a vândut un teren de 700 mp, care face parte din aşa-numita „casă a groazei”, unde s-ar fi petrecut faptele respective. Pentru acest teren, Dincă a luat 22.000 lei.

Gheorghe Dincă a fost arestat preventiv şi susţine că le-a ucis pe Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu, două fete luate „la ocazie”.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
barbat,
vanzare,
avere,
caracal

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.