100 mld. euro pentru regiunea Dunarii. Se face Canalul Dunare - Bucuresti?

Postat la 09 noiembrie 2010 23 afişări

O suta de de miliarde de euro, 14 state riverane si un proiect desenat pe cateva coli de hartie. Aceasta este "Strategia Dunarii", un proiect initiat de Romania si Austria, asumat de Uniunea Europeana si sprijinit financiar de UE. Summitul Dunarii s-a deschis ieri la Bucuresti cu reprezentanti - sefi de guverne din cele 14 state din bazinul Dunarii sau ministri de externe - ai celor 14 state riverane Dunarii.

Ce vrea Romania, concret, de la aceasta strategie? In primul rand finalizarea canalului Dunare - Bucuresti, doua noi poduri Romania - Bulgaria si refacerea infrastructurii portuare a celor 12 porturi existente.

Mai mult pe www.zf.ro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/100-mld-euro-pentru-regiunea-dunarii-se-face-canalul-dunare-bucuresti-7701634
7701634
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.