100 cele mai puternice femei din business: Andreea Pipernea, CEO { NN Pensii }

Autor: Ioana Matei Postat la 26 aprilie 2019 501 afişări

„Din perspectivă de business, reputaţia este poate cel mai preţios activ pe care îl avem.”

100 cele mai puternice femei din business: Andreea Pipernea, CEO { NN Pensii }

•   S-a alăturat NN Pensii în 2017, după 17 ani de carieră în domeniul bancar.

•   Este absolventă a Academiei de Studii Economice din Bucureşti, cu specializare în finanţe şi bănci, şi are un doctorat la Bucharest School of Finance (DOFIN) din cadrul aceleiaşi instituţii.

•   Este şi vicepreşedinte al Asociaţiei pentru Pensiile Administrate Privat din România (APAPR).

•   Consideră că în contextul în care vieţile noastre sunt dominate de viteză, tehnologie şi imagine, iar consumatorii pot alege dintre milioane de produse, angajatorii şi angajaţii au de asemenea o vastă paletă de talente şi, respectiv, de oportunităţi profesionale – reputaţia devine astfel extrem de importantă, imaginea şi percepţia altora despre noi influenţând toate aspectele vieţii cotidiene, de la job şi până la relaţii sociale şi personale.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
pensii,
ceo,
bucuresti,
business,
imagine,
perspectiva

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.