100 cele mai puternice femei din business: Elena Ungureanu, country manager România { Visa }

Autor: Ioana Matei Postat la 25 aprilie 2019 162 afişări

„Sunt adepta dialogului deschis şi sunt convinsă că, dacă vrei sĂ te dezvolţi ca profesionist şi să dezvolţi businessul pe care îl conduci, trebuie să ai o mare calitate – aceea de a asculta. Ideile strălucite apar mai devreme sau mai târziu în orice conversaţie.”

100 cele mai puternice femei din business: Elena Ungureanu, country manager România { Visa }

•   Elena Ungureanu are o experienţă de peste 20 de ani în domeniul plăţilor electronice. Ea s-a alăturat echipei Visa din România în 2003, iar de anul trecut este country manager al biroului local Visa.

•   Spune că principiul de bază după care şi-a ghidat întreaga carieră este respectul – îi place să îşi trateze partenerii, colegii şi competitorii în acelaşi mod în care i-ar plăcea ei să fie tratată.

•   Consideră că ideile strălucite apar mai devreme sau mai târziu în orice conversaţie, iar curajul şi creativitatea în modalitatea de implementare a acestora asigură succesul.

•   Sfatul ei pentru tinerii care îşi încep cariera în domeniul dinamic al plăţilor este să îşi lase curiozitatea să le călăuzească paşii, să ţină pasul în permanenţă cu tot ceea ce apare nou în acest domeniu şi să înţeleagă ce doresc consumatorii care vor cumpăra produsul sau serviciul lor.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.