100 Cei mai admiraţi CEO din România - 006. Marco Giudici, CEO, Lidl România

Postat la 10 ianuarie 2023 31821 afişări

100 Cei mai admiraţi CEO din România - 006. Marco Giudici, CEO, Lidl România

#inapoiinRomania #delafarmalaretail #marketingbackground

Se împlineşte aproximativ un an de când executivul italian Marco Giudici ocupă rolul de CEO al Lidl România.

Executivul nu era însă străin de piaţa locală nici înainte de acest rol: a lucrat anterior în România atât pentru Lidl, cât şi pentru A&D Pharma, unul dintre cei mai importanţi jucători din sectorul de retail şi distribuţie de medicamente.

S-a alăturat grupului Lidl în anul 2013, în Italia, dar a fost şi director naţional de achiziţii şi marketing şi membru al Consiliului de Conducere al Lidl România. Timp de un an, între 2019 şi 2020, a fost director comercial al A&D Pharma. Ulterior, şi-a continuat activitatea în cadrul sediului central al grupului Lidl, fiind responsabil pentru divizia de marketing, strategii promoţionale şi category management la nivel de grup. De altfel, şi pregătirea sa teoretică ţine de domeniul marketingului: a studiat marketingul şi economia la Università degli Studi di Parma, potrivit informaţiilor disponibile pe LinkedIn. 



Cine este omul care conduce lanţul de magazine Lidl, liderul comerţului alimentar din România

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.