Cine este omul care conduce lanţul de magazine Lidl, liderul comerţului alimentar din România

Postat la 13 decembrie 2021 47253 afişări

Cine este omul care conduce lanţul de magazine Lidl, liderul comerţului alimentar din România

Marco Giudici a fost ales să preia operaţiunile retailerului Lidl România, companie cu venituri de 12,8 miliarde de lei în 2020, în locul fostului CEO, Frank Wagner.

S-a alăturat grupului Lidl în anul 2013, în Italia. Între 2015 şi 2018 a ocupat poziţia de director naţional de achiziţii şi marketing şi membru al Consiliului de Conducere al Lidl România. Ulterior, şi-a continuat activitatea în cadrul sediului central al grupului Lidl, fiind responsabil pentru divizia de marketing, strategii promoţionale şi category management la nivel de grup.

Tot pe piaţa locală a activat şi în cadrul A&D Pharma, unde a deţinut, timp de un an (2019-2020), rolul de chief commercial officer.

Între anii 2000 şi 2005 a studiat economie la Università degli Studi di Parma, potrivit informaţiilor disponibile pe LinkedIn.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.