Vezi aici tarile cu cei mai educati locuitori

Postat la 15 septembrie 2010 92 afişări

Invatarea continua, pe tot parcursul vietii, reprezinta un fenomen normal si des intalnit in multe tari europene, unde chiar si dupa varsta de 25 de ani oamenii aleg sa se inscrie la noi forme de invatamant.

Mai mult decat atat, acestia continua sa se pregateasca pana in jurul varstei de 64 de ani, adica pana in momentul in care ies la pensie.

De cele mai multe ori, acestia aleg sa se inscrie la o a doua sau o a treia facultate, un masterat sau pur si simplu la cursuri punctuale de specializare profesionala. Potrivit Eurostat, in medie, 10,3% dintre locuitorii tarilor membre in Uniunea Europeana, cu varste cuprinse intre 25 si 64 de ani investesc anual in formarea lor continua

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tari,
studii,
educatie,
oameni
/special/vezi-aici-tarile-cu-cei-mai-educati-locuitori-7247021
7247021
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.