Cum priveşte România un tânâr în care s-au investit mii de euro şi care stă "pe tuşă"

Postat la 08 septembrie 2016 328 afişări

Cristinel Stoica Popa, 28 de ani, este unul dintre "copiii de aur" ai României, şcolit la Harvard şi Stanford în America, în China, Germania, Chille şi Honduras, în care s-a investit peste jumătate de milion de dolari, dar care s-a întors acasă pentru a schimba lumea.

 Cum priveşte România un tânâr în care s-au investit mii de euro şi care stă "pe tuşă"

Poveste de succes sau doar frumoasă aventură a tinereţii? Cristi zâmbeşte cu subînţeles. Cam aşa ar putea fi etichetată experienţa de viaţă a unuia dintre puţinii tineri români atinşi de magie, Cristinel Stoica Popa, care la numai 28 de ani, după ce a absolvit cu onoruri Ştiinţe Politice la Stanford şi Harvard, s-a specializat în economie, ştiinţe administrative şi politici publice euroasiatice şi în Rusia, dar s-a întors acasă pentru a schimba lumea.

Povestea lui Cristinel Stoica Popa este încă o dovadă că România a ridicat la rang de fenomen obiceiul de a exporta materie cenuşie şi de a o respinge atunci când aceasta se întoarce în semn de patriotism de bună factură.

Citiţi povestea lui Cristinel pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.