Cine pariaza 4 miliarde de dolari in Las Vegas (GALERIE FOTO)

Autor: Razvan Muresan Postat la 19 aprilie 2011 38 afişări

Numele celor mai mari jucatori din industria pariurilor — Wynn, Caesars, MGM — domina cerul imbracat in lumini de neon de pe bulevardul principal din metropola, Las Vegas Strip, scrie New York Times in editia online.

Proprietarul celui mai scump cazinou construit vreodata in Las Vegas, Deutsche Bank, nu isi anunta sosirea in Las Vegas in lumina reflectoarelor. Aflati mai multe despre potentialul proiectului Cosmopolitan in galeria foto.

Chiar inainte de deschiderea The Cosmopolitan, din luna decembrie, grupul financiar german isi planuia strategia de iesire din investitia de patru miliarde de dolari, care ar urma sa fie recuperata in ani sau chiar zeci de ani.





Urmărește Business Magazin

/special/cine-pariaza-4-miliarde-de-dolari-in-las-vegas-galerie-foto-8172722
8172722
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.