Cati bani au scos cluburile de fotbal in sezonul 2009/10 (GALERIE FOTO)

Autor: Razvan Muresan Postat la 15 februarie 2011 27 afişări

14 dintre cele mai bogate 20 de cluburi din Europa au participat in Liga Campionilor in sezonul 2009/10, in timp ce sase cluburi au jucat in fazele superioare ale competitiei Europa League. Veniturile cumulate ale celor 20 de echipe au depasit, pentru prima oara in istorie, patru miliarde de euro.

Similar cu situatia de anul trecut, cele mai bogate cluburi din Europa fac parte, potrivit Deloitte, din cele mai mari cinci campionate ale continentului. Germania si Italia au cate patru echipe in top, Spania e prezenta cu trei cluburi, iar Franta are doua.

Real Madrid detine un avantaj de 40 de milioane de euro in fata Barcelonei, insa veniturile catalanilor ar urma sa depaseasca 400 de milioane de euro in sezonul 2010/11, motivul fiind noul parteneriat semnat cu arabii de la Qatar Sports Investment Agency.


Go4it.ro transmite LIVE de la cel mai mare targ de telefonie mobila din lume. Galaxy Tab 10.1, Galaxy S II si LG Optimus 3D par sa fie vedetele.

Vezi toate noutatile >>

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
fotbal,
special,
venituri,
cluburi
/special/cati-bani-au-scos-cluburile-de-fotbal-in-sezonul-2009-10-galerie-foto-7985970
7985970
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.