Universul BM. De 18 ani îţi povestim succesul în afaceri

Autor: Ioana Matei Postat la 24 octombrie 2022 38 afişări

Universul BM. De 18 ani îţi povestim succesul în afaceri

Peste 860 de ediţii, 55.000 de pagini tipărite în revistă, peste 80 de evenimente Meet the CEO, în jur de 40 de cataloage, 501.611 vizualizări pentru cel mai citit articol pe site, 121.000 de like-uri pe Facebook, circa 24.000 de „adepţi” pe LinkedIn şi 2.000 de „followers” pe Instagram, deja sute de minute de interviuri în format video – sunt câteva dintre cifrele Business Magazin adunate în 18 ani.

Business MAGAZIN s-a născut pe 5 octombrie 2004, când o mână de oameni şi-au propus să facă o revistă altfel decât toate produsele media care existau pe piaţă: voiau să spună poveşti despre afaceri. De atunci, storytellingul a devenit obligatoriu pentru strategia oricărei companii, iar echipa BM a descoperit staruri ale lumii de business, a organizat mii de interviuri, a prezentat tendinţe şi fenomene. La fel ca acum 18 ani, revista Business Magazin apare săptămânal – şi a rămas singurul produs media de business cu o astfel de periodicitate – dar am dezvoltat şi alte produse, care alcătuiesc universul unde voi vă povestiţi succesul:

Conferinţele tematice ale Business Magazin, evenimentul Meet the CEO, galele de lansare a cataloagelor şi, mai recent, evenimentul Meet the Employer ‒ sunt ocaziile cu care mii de manageri din România au schimbat nu doar cărţi de vizită, dar şi sfaturi de business sau idei despre capitalismul autohton.

• An de an, Business MAGAZIN scoate în faţă 300 de oameni care mişcă economia României: cataloagele

100 TINERI MANAGERI DE TOP,

100 CELE MAI PUTERNICE FEMEI DIN BUSINESS, 100 CEI MAI ADMIRAŢI CEO DIN ROMÂNIA ‒ sunt despre numele care contează în mediul de afaceri românesc. În ultimii ani, odată cu domeniile care au captat atenţia şi resursele companiilor din România,

ne-am concentrat şi pe nişe de business cu suplimentele noastre şi am lansat: Cele mai inovatoare companii din România, CSRCât de responsabile sunt companiile din România? şi, cel mai recent proiect din portofoliul „manualor noastre de afaceri”, cum ne place să le numim, Top Digital Transformers.

• Am fost printre primii care am intrat şi în lumea streamingului video ‒ cu emisiunea SmartBusiness (axată pe ideile inedite de afaceri ale antreprenorilor din România) şi continuând cu proiectele Viaţă de corporatist (problemele şi soluţiile angajatului modern), Interviurile Business MAGAZIN (discuţii cu lideri din România şi nu numai),  transmisiunilelive ale evenimentelor noastre.

Indiferent de mediul în care apare, brandul Business Magazin este despre inspiraţia pentru cei al căror succes merită povestit. Continuăm alături de voi!

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.