(P) Produse din hartie utilizate in domeniul Medical, Industrial si HoReCa

Postat la 21 decembrie 2021 35 afişări

(P) Produse din hartie utilizate in domeniul Medical, Industrial si HoReCa

Produsele din hartie sunt destul de populare in domeniul medical, deoarece natura lor de unica folosinta le face deosebit de utile. Printre cele mai populare consumabile din spitale, cabinete medicale, de chirurgie, de fizioterapie sau chiar din saloane de infrumusetare se numara prosoapele de hartie si rolele cearceaf hartie pentru canapele de consultatii si paturi de masaj.

De multi ani, prosoapele de hartie de unica folosinta au inlocuit prosoapele de mana reutilizabile, pentru a preveni transmiterea infectiilor si contaminarea incrucisata.

Uscarea mainilor este aproape la fel de importanta ca si spalarea/curatarea lor. In domeniul sanatatii, este deosebit de important sa se evite prosoapele clasice din material textil, deoarece acestea sunt un teren propice pentru microbi si pot duce la transmiterea germenilor de la un utilizator la altul.

Cabinetele, spitalele si alte institutii medicale folosesc in mare parte prosoape de hartie pentru stergerea mainilor. Avantajul cel mai important al prosopului de hartie este ca se poate arunca imediat dupa utilizare, astfel germenii nu se pot raspandi in mediul inconjurator.

Cea mai importanta calitate a prosoapelor de unica folosinta este puterea de absorbtie. Cu cat un prosop de hartie este mai absorbant, cu atat este mai mic numarul de prosoape folosite la uscarea mainilor, devenind astfel mai putin costisitor si mai ecologic.

Rolele de prosop hartie se pot folosi ca atare sau pot fi introduse in dispensere. Aceste dispensere sunt manuale sau automate. In dispenserele manuale hartia este trasa si rupta de o placa cu zimti, in timp ce dispenserele automate cu senzor elibereaza o foaie curata la o lungime predefinita.

In concluzie, prosoapele de hartie sunt multifunctionale, au o capacitate mare de absorbtie si pot fi folosite atat pentru uscarea mainilor si curatarea dispozitivelor medicale, cat si pentru stergerea suprafetelor sau a gelurilor folosite pentru ultrasunete , ecografie & IPL.

Rolele pentru pat protejeaza masa de contactul direct cu pacientul si, prin urmare, contribuie la prevenirea transmiterii bolilor infectioase. Pentru a reduce riscul de transmitere infectioasa, rolele de hartie pentru pat sunt eliminate dupa o singura utilizare. Ca urmare, masa de tratament nu trebuie dezinfectata la fel de des, ceea ce economiseste resurse, protejand in acelasi timp husele din piele sintetica de uzura prematura.

Rolele sunt confectionate din celuloza, absorbante si rezistente la rupere.

In general, rolele de cearceaf hartie pentru pat de unica folosinta sunt confectionate din mai multe straturi de celuloza, iar cea mai comuna versiune este cea cu doua straturi. Sunt disponibile sub forma de role individuale sau in pachete care contin 6 sau 9 role. Rolele de hartie sunt in general albe, dar mai nou au aparut intr-o mai mare varietate de culori, cum ar fi albastru, roz, violet sau verde, precum si in modele adaptate copiilor pentru uz pediatric.

Rolele de pat sunt adesea perforate la distante regulate, ceea ce face mai usoara ruperea individuala a unei singure foi. Rolele sunt montate la unul din capetele mesei de examinare si hartia poate fi trasa rapid pe toata suprafata mesei.

Exista si role pentru pat din hartie impermeabila. Acestea sunt echipate cu un strat de folie (polietilena) pe partea inferioara care impiedica lichidele precum sangele, urina sau solutiile de curatare a ranilor sa se scurga pe masa de examinare. Pot fi folosite si in saloanele de infrumusetare ca protectie pentru patul de masaj, acestea nepermitand uleiurilor si cremelor sa murdareasca patul.

In timp ce curatarea si stergerea patului cu un dezinfectant este o modalitate excelenta de a mentine igiena, o rola de hartie de unica folosinta adauga un alt strat de protectie si absorbtie.

Rolele de hartie pentru masa de examinare sau masa de masaj sunt disponibile in diferite marimi si intr-o gama larga de culori.

Fie ca sunteti in cautare de role de hartie, prosoape de bucatarie, hartie igienica, servetele de toaleta, servetele cosmetice sau servetele faciale, MKD Medicale are toate produsele din hartie de care aveti nevoie pentru afacerea dumneavoastra sau pentru viata de zi cu zi.

MKD Medicale este importator de role cearceaf hartie pentru pat de consultatii si pat de masaj. Rolele sunt utilizate in clinici si cabinete medicale, cabinete ginecologice, saloane de cosmetica si infrumusetare, saloane de masaj, saloane de tatuaj etc. Detinem permanent role ceaceaf de hartie in diferite dimensiuni: 50cm x 50m; 60cm x 50m; 60cm x 80m; 60cm X 100m lungime. Rolele de cearceaf sunt import Italia, de o calitate superioara. Aceste sunt perforate din 38 in 38cm, pentru o utilizare usoara si pentru a fi rupte in functie de nevoile utilizatorului. Indiferent de preferinte, la noi gasiti toate variantele de protectie pentru pat. Fiind importatori, va punem la dispozitie cele mai bune preturi si oferte.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
hartie,
produse,
ecologic,
utilizare,
spitale,
medici

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.