Cum tragem linia la 100 Tineri Manageri de Top

Autor: Ana Raduta Postat la 02 iunie 2011 36 afişări

In fiecare an, cand incepe primavara, ne pregatim sa va prezentam 100 de noi tineri manageri pe care ii socotim importanti pentru Romania si pentru businessul romanesc.

De fiecare data, pe lista scurta ajung invariabil mai mult de 100 de candidati eligibili pentru o pozitie in acest catalog. Facem o aritmetica ciudata si, in cele din urma, tragem linie la 100.

Ne oprim la oamenii in al caror viitor si in a caror putere de a schimba ceva credem. Sunt oameni cu care ne vedem zi de zi, cu care vorbim la telefon, despre care citim si in alte ziare si reviste si care au in acest moment forta si dorinta de a face lucruri notabile. Cred ca in primul rand vor sa-si demonstreze lor ca pot si sa-si implineasca un tel personal, ceea ce este cat se poate de legitim. Este cea mai puternica motivatie pe care o pot avea si, intr-un fel, catalogul pe care BUSINESS Magazin il scoate pe piata de sase ani deja este o incurajare in plus.

Motivatia, ambitia, sistemul de anduranta pe care si l-au creat, in unele cazuri privitul de sus catre ceilalti, dar mai ales increderea ca se pricep la ceea ce fac sunt indicii. Indicii reale ca despre cele 600 de nume pe care vi le-am prezentat pana acum in catalogul "100 Tineri Manageri de Top" vom auzi si peste 10 si peste 20 de ani.


Prin catalogul 100 Tineri Manageri de Top si prin Gala Premiilor BUSINESS Magazin pentru Tineri Manageri de Top, BUSINESS Magazin ofera an de an recunoastere noii generatii de manageri, cea care transforma Romania prin energia si creativitatea sa.

Ana Raduta este redactor al revistei BUSINESS Magazin.

Urmărește Business Magazin

/opinii/cum-tragem-linia-la-100-tineri-manageri-de-top-8308234
8308234
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.