BUSINESS Magazin premiat de Clubul Roman de Presa!

Postat la 18 aprilie 2007 2 afişări

BUSINESS Magazin a castigat prin colega noastra Iuliana Roibu premiul Clubului Roman de Presa la sectiunea "Jurnalism Economic" in cadrul Galei Premiilor CRP desfasurata luni, 16.04, la Teatrul National. Din cele trei nominalizari pentru premiul sectiunii de jurnalism economic, BUSINESS Magazin si-a adjudecat doua, cealalta nominalizata fiind Ioana Ursu.

BUSINESS Magazin a castigat prin colega noastra Iuliana Roibu (foto) premiul Clubului Roman de Presa la sectiunea "Jurnalism Economic" in cadrul Galei Premiilor CRP desfasurata luni, 16.04, la Teatrul National. Din cele trei nominalizari pentru premiul sectiunii de jurnalism economic, BUSINESS Magazin si-a adjudecat doua, cealalta nominalizata fiind Ioana Ursu.

Absolventa a Facultatii de Litere, sectia de Jurnalism, din cadrul Universitatii "Alexandru Ioan Cuza" din Iasi, Iuliana Roibu are o experienta de 5 ani in presa si a mai lucrat la cotidianul Evenimentul Zilei in perioada 2002-2005. Din august 2005, Iuliana Roibu s-a alaturat echipei BUSINESS Magazin specializandu-se in domeniile energie si piata hoteliera.

De la lansarea sa, la sfarsitul anului 2004, revista BUSINESS Magazin a castigat in fiecare an premii ale Clubului Roman de Presa, la sectiunile de jurnalism IT (2006 – Ionut Ancutescu) si, respectiv, jurnalism economic (2005- Ioana Ursu) si a mai fost nominalizata la sectiunile de jurnalism economic, jurnalism sportiv si jurnalism IT.

Articolele pentru care Iuliana Roibu a castigat premiul sectiunii Jurnalism economic:

MERGEM LA RAZBOI?

MILIARDUL INVIZIBIL

CAND VOM TRAI CA EI?

Urmărește Business Magazin

/opinii/business-magazin-premiat-de-clubul-roman-de-presa-1008927
1008927
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.