"Mediafax Talks about Brewing and Economy", cu ministrul Agriculturii, alţi oficiali şi analişti

Postat la 10 decembrie 2014 53 afişări

Ministrul Agriculturii Daniel Constantin, oficiali din Ministerul Economiei şi analişti economici vor participa, joi, la conferinţa "Mediafax Talks about Brewing and Economy", care va avea loc începând cu ora 13.30 la Bursa de Valori, sala Millenium.

"Mediafax Talks about Brewing and Economy", cu ministrul Agriculturii, alţi oficiali şi analişti

Conferinţa este organizată de Agenţia de presă Mediafax, împreună cu Asociaţia Berarii României, alături de Daniel CONSTANTIN – Ministrul Agriculturii, urmând să fie prezenţi ca lectori: George BREZOI – Secretar de Stat, Departamentul pentru IMM-uri şi Turism; Maricel POPA – Secretar de Stat, Ministerul Economiei; Constantin BRATU – Director General, Asociaţia Berarii României, Gabriela LUCA – Market Strategy Advisor, GFK şi alţi analişti economici invitaţi.

În cadrul evenimentului vor fi supuse dezbaterii teme precum contribuţia sectorului berii la economia României, importanţa utilizării materiei prime locale şi măsura în care acest lucru stimulează agricultura, rolul puterii de cumpărare a consumatorului în evoluţia pieţelor FMCG, contribuţia sectorului agricol şi, implicit, a celui de bere la PIB-ul României, precum şi importanţa stimulării sectoarelor care aduc valoare adăugată şi o contribuţie semnificativă în economia ţării noastre.

De asemenea, la conferinţa "Mediafax Talks about Brewing and Economy" vor fi analizate evoluţia pieţei berii şi efectele creşterii accizei asupra acesteia şi asupra economiei, vor fi prezentate statistici privind comportamentul consumatorilor de bere şi interdependenţa dintre acesta şi puterea de cumpărare şi se vor căuta metode de stimulare a încrederii românilor în economie.

Alte teme de discuţie vizează valoarea investiţiilor procesatorilor de bere în România şi a taxelor plătite de către aceştia la bugetul de stat, numărul de locuri de muncă oferit de sector şi potenţialul de dezvoltare, dar şi facilităţi fiscale pentru stimularea domeniului şi modalităţi prin care se poate obţine şi în alte industrii un nivel zero de evaziune fiscală, aşa cum se întamplă deja în sectorul berii.

Mai multe detalii despre agenda evenimentului "Mediafax Talks about Brewing and Economy" şi înscrierile pentru participare le puteţi găsi pe website-ul: http://www.mediafaxtalks.ro/category/economy-brewing

Urmărește Business Magazin

/media-marketing/mediafax-talks-about-brewing-and-economy-cu-ministrul-agriculturii-alti-oficiali-si-analisti-13712934
13712934
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.