Gata de lansare?

Postat la 27 martie 2006 1 afişăre

Un nou furnizor de televiziune digitala isi pregateste intrarea pe piata: Boom TV. Valoarea declarata a investitiei: 15 milioane de dolari

Un nou furnizor de televiziune digitala isi pregateste intrarea pe piata: Boom TV. Valoarea declarata a investitiei: 15 milioane de dolari

 

In circa o luna, o noua companie furnizoare de televiziune DTH (Direct-to-Home) isi va face aparitia pe piata: Boom TV. Oficiali ai companiei au declarat pentru BUSINESS Magazin ca este vorba despre o investitie in valoare de 15 milioane de dolari din partea unui grup de investitori israelieni, companiile Elran (DD) Investments si Milomor Trade & Comunication -  ambele societati listate la bursa din Tel Aviv.

 

Ce va aduce nou Boom TV fata de oferta existenta? "Calitate in toate privintele - continut, tehnologie, grija fata de client si servicii interactive", este raspunsul lui Constantin Druica, vicepresedinte de continut si de marketing al noii companii. Despre momentul amortizarii investitiei, Druica spune ca are o estimare, dar prefera sa nu detalieze. Un cunoscator al industriei care a preferat sa-si pastreze anonimatul spune ca break-even-ul ar putea fi atins "peste cinci sau sase ani, daca nu ar exista competitie".

 

In prezent, pe piata DTH exista trei competitori: Digi TV - detinut de RCS&RDS; Focus Sat - companie fondata in 2004 de un grup de oameni de afaceri din media si cablu si Max TV - operat de Digital Cable Systems, companie detinuta de peste 40 de mici operatori de CATV. Liderul pietei este Digi TV, care a declarat recent un numar de 200.000 de abonati.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Gata de lansare?
/media-marketing/gata-de-lansare-977383
977383
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.