Galerie foto Gala Tineri Manageri Business Magazin 2017. Zece tineri manageri au fost premiaţi în cadrul evenimentului - GALERIE FOTO

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 15 iunie 2017 516 afişări

Gala Premiilor Business Magazin pune în scenă, de doisprezece ani, viziunea celor care reprezintă “valul nou”, a celor care transformă vizibil România prin energia şi creativitatea lor.

Anul acesta punem spune cu siguranţă că "Vin Milenialii!". Noua generaţie tehnologizată, generaţia de tineri născută în 1989 vine puternic din spate. Tinerii care reprezintă schimbarea reală a societăţii şi a economiei în bine! 12 generaţii de tineri care reprezinta deja prezentul României. Şi mai au multe de făcut şi demonstrat.

Business Magazin premiază în fiecare an managerii şi antreprenorii cu vârsta de până în 40 de ani care au atins performanţa în afaceri şi s-au remarcat în domeniul în care activează. 1.200 de tineri manageri de succes au fost prezentaţi de-a lungul anilor în cataloagele 100 de Tineri Manageri de Top.

Prin această iniţiativă echipa de profesionişti Business Magazin selectează şi promovează tinerii managerii care conduc astăzi unele dintre cele mai importante afaceri din România şi care vor reprezenta cel mai bine mediul de business în următorii zece ani.

Evenimentul va avea loc azi de la ora 19, la restaurantul Tapo din Bucureşti. Accesul se face numai pe bază de invitaţie.

Urmărește Business Magazin

/media-marketing/galerie-foto-gala-tineri-manageri-business-magazin-2017-zece-tineri-manageri-au-fost-premiati-in-cadrul-evenimentului-galerie-foto-16466190
16466190
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.