De urmarit in 2006

Postat la 20 decembrie 2005 1 afişăre

VANZARE: Conform unor surse BUSINESS Magazin, compania JC Decaux, numarul unu mondial in mobilier stradal si numarul unu in panotajul stradal din Europa, ar fi interesata de achizitia Churchill View (Churchill Media, Multireclama si Top Media).

VANZARE: Conform unor surse BUSINESS Magazin, compania JC Decaux, numarul unu mondial in mobilier stradal si numarul unu in panotajul stradal din Europa, ar fi interesata de achizitia Churchill View (Churchill Media, Multireclama si Top Media). Elvira Munteanu, director general al Churchill, infirma aceasta informatie. Contactata de BUSINESS Magazin, JC Decaux nu a confirmat, dar nici nu a infirmat, preferand sa  nu comenteze. Churchill ocupa locul al treilea pe piata de outdoor, conform propriilor estimari.

FUZIUNE: Agentiile de media ale Publicis, Zenith Media si Optimedia, sunt asteptate sa isi uneasca operatiunile si in Romania, acestea operand acum sub umbrela Saatchi & Saatchi, respectiv Publicis Romania.


LICITATIE: Radiodifuziunea Romana vrea sa atace bugetele de publicitate radio, astfel ca va organiza la inceputul anului o licitatie pentru a-si desemna regia de vanzari.

REBRANDARI: Cea mai spectaculoasa rebrandare a anului este asteptata sa fie cea a operatorului Connex in Vodafone.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
De urmarit in 2006
/media-marketing/de-urmarit-in-2006-977842
977842
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.