De ce e avantajos să-ţi schimbi frigiderul vechi cu unul mai nou

Postat la 28 iunie 2019 276 afişări

Fanaticii tehnologiei îşi reînnoiesc gadget-urile în mod constant, dar uităm că electrocasnicele au şi ele nevoie de pensionare. Dacă frigiderul tău sau combina frigorifică are mai mult de zece ani, nu mai aştepta momentul în care se defectează, ci reînnoieşte-ţi acest aparat electrocasnic extrem de necesar. Există o mulţime de avantaje să o faci cât mai rapid.

De ce e avantajos să-ţi schimbi frigiderul vechi cu unul mai nou

Combine frigorifice

 

Gândeşte-te la frigider ca la un electrocasnic de bază în orice casă, care funcţionează în mod continuu. Inovaţiile tehnologice au avansat foarte mult şi, dacă încă avem încredere în vechiul nostru frigider sau în vechea noastră combină frigorifică, pierdem multe lucruri utile pe care ni le poate aduce un electrocasnic nou. 

 

Indiferent că sunt frigidere sau combine frigorifice, aceste electrocanice funcţioneză 24 de ore pe zi, 365 de zile pe an. Este unul dintre cei mai mari consumatori de energie electrică din casă. De aceea e fundamental să avem un model cât mai nou şi mai eficient. Economia făcută merită, dacă stai să calculezi câţi ani beneficiezi de acest electrocasnic.

 

Combine frigorifice - oferte

 

Dată fiind oferta de pe piaţă, în ziua de azi, în general, ai de ales între trei tipuri de combină frigorifică: A+, A++ şi A+++. Un frigider eficient consumă zilnic mult mai puţin curent electric, este mai respectuos cu mediul înconjurător şi ne aduce economie la factura de curent electric. Este, fără îndoială, o investiţie pe termen lung care merită efortul. Un frigider sau o combină frigorifică A+++ ne costă jumătate din factura pe care ne-o aduce un electrocasnic A+. Calculează-ţi factura la curent electric şi împarte-o la doi în fiecare lună, pentru a vedea diferenţa.

 

Combine frigorifice - oferte

 

Un alt avantaj al unor frigidere sau combine frigorifice noi este pleiada de tehnologii specifice noilor modele: de la No Frost la Full Skin Condenser şi de la Multi Air Flow la Fast Freeze Zone, tehnologii care depinde de cât de nou este modelul, dar şi de brand-ul noului aparat electrocasnic.

 

Mentenanţa unui frigider nou este mult mai simplă decât a unui model vechi. Sigur că-ţi aminteşti momentele când părinţii tăi dedicau mai multe zile golirii frigiderului, pentru a-l pregăti pentru dezgheţare şi decongelare. Astăzi, însă, odată cu noile modele de frigidere şi combine frigorifice, acest lucru rămâne doar o amintire. De exemplu, tehnologia No Frost evită formarea gheţii în interior. 

 

Combine frigorifice - oferte

 

Mirosuri neplăcute? Tot o amintire. Există frigidere şi combine frigorifice care au o soluţie şi pentru acestea. De exemplu, tehnologia airFresh cu carbon activ absoarbe şi neutralizează posibilele puternice mirosuri din frigider. Nu mai trebuie golit frigiderul pentru a căuta sursa mirosurilor puternice şi neplăcute din acesta.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.