Avocaţii lui Dragnea reacţionează după decizia CCR. Ce se întâmplă cu fostul lider PSD?

Postat la 03 iulie 2019 85 afişări

Avocata lui Liviu Dragnea, Flavia Teodosiu, a declarat miercuri, după decizia CCR privind conflictul juridic ce vizează completurile specializate, că aşteaptă motivarea Curţii Constituţionale, de unde va afla şi care sunt limitele. În funcţie de aceasta va şti şi ce demersuri să facă.

Avocaţii lui Dragnea reacţionează după decizia CCR. Ce se întâmplă cu fostul lider PSD?

"Nu am ce să comentez la momentul acesta. Nu pot decât să mă bucur foarte tare că s-a admis. Este foarte corect aşa, dar deocamdată nu am ce comentariu să fac în plus până nu văd motivarea. Ştiu că s-a admis, dar să vedem în ce limite. Aştept motivarea să ştiu ce atitudine să iau, dacă voi putea să iau vreo atitudine în principiu. Realmente era un conflict, aştept motivarea şi în funcţie de ea vedem ce avem de făcut", a declarat, pentru MEDIAFAX, avocata lui Liviu Dragnea, Flavia Teodosiu.

De altfel, avocaţii lui Liviu Dragnea au invocat lipsa completurilor specializate în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman. Între timp, un complet de 5 judecători de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis condamnarea lui Liviu Dragnea la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare, decizia fiind definitivă. Hotărârea în cazul lui Liviu Dragnea, de pe fond, din primă instanţă, e dată însă de un complet de 3 judecători de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ).

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
dragnea,
decizie,
ccr,
avocati

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.