Citeşte în noul număr Business Magazin din 27 februarie 2017

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 24 februarie 2017 204 afişări

“Nu te opri niciodată din alergat!”” este materialul de copertă pe care revista Business Magazin vi-l propune începând de luni, 27 februarie 2017.

COVER STORY: Nu te opri niciodată din alergat!

Sportiv de performanţă, membru al armatei israeliene, contabil, senior manager într-o companie de audit şi CEO al altei companii: Tal Lahav a reuşit să le facă pe toate. Acum este CEO al New Kopel în România şi povesteşte care au fost cele mai importante momente din cariera sa. dar şi ce planuri are pentru compania pe care o conduce.


TEHNOLOGIE: Ultima linie de apărare


INTERNAŢIONAL: Bancherii care au măsluit cel mai important indicator


 

ANTREPRENORIAT: Cum se coace profitul la Timişoara

 


LIFESTYLE: Gustul pe mai multe paliere

Începând din 17 septembrie 2012, revista Business Magazin se distribuie în exclusivitate în reţelele Inmedio şi Relay sau pe bază de abonament.

Urmărește Business Magazin

/media-marketing/citeste-in-noul-numar-business-magazin-din-27-februarie-2017-16172601
16172601
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.