Citeşte în noul număr Business Magazin din 16 ianuarie 2017

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 13 ianuarie 2017 161 afişări

„2+0+1+7 = 10 ani de UE” este materialul de copertă pe care revista Business Magazin vi-l propune începând de luni, 16 ianuarie 2017.

COVER STORY: 2+0+1+7 = 10 ani de UE

Ce efecte economice a avut primul deceniu petrecut în Uniunea Europeană? Cum s-a schimbat societatea românească în acest timp, dar modul în care se face business? Cine a câştigat şi cine a pierdut? Care sunt aşteptările pentru viitorul apropiat şi mai îndepărtat din ecuaţia integrării? Acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care Business Magazin a încercat să găsească răspuns, lansând întrebări deopotrivă pentru reprezentanţi ai mediului de afaceri şi analişti.


AUTO: Cum vrea BMW să cucerească segmentul premium din România


STRATEGIE: Serviciile medicale care înfloresc datorită amânărilor


TRANZACŢIE: Vector Watch, pe harta unicornilor globali


SPECIAL: Algoritm după modelul minţii


Începând din 17 septembrie 2012, revista Business Magazin se distribuie în exclusivitate în reţelele Inmedio şi Relay sau pe bază de abonament.

Urmărește Business Magazin

/media-marketing/citeste-in-noul-numar-business-magazin-din-16-ianuarie-2017-16060421
16060421
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.