Citeşte în noul număr Business Magazin din 14 decembrie 2015

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 11 decembrie 2015 121 afişări

"Forţa fie cu tine!" este materialul de copertă pe care revista Business Magazin vi-l propune începând de luni, 14 decembrie 2015.

COVER STORY: Forţa fie cu tine!

Se dau: cea mai închegată comunitate de fani ai unui film din întreaga lume, debutul celei de-a treia serii a celei mai de succes francize din istoria filmului şi noua strategie de dezvoltare a acestei francize, odată cu preluarea ei de către Disney.

Şi ne întrebăm: cum va primi publicul „Trezirea forţei“ (primul episod din a treia serie a Star Wars, care va avea premiera mondială pe 8 decembrie, cea mai aşteptată zi de milioane de fani din întreaga lume), cum vor evolua veniturile francizei care a generat până acum 28 de miliarde de euro şi cum va duce mai departe Disney tradiţia care a schimbat pentru totdeauna lumea filmului?


INVESTIŢIE: Marius Ghenea şi Daniel Truică, combinaia pentru decolarea Vola


STRATEGIE: Ryanair vrea să fie liderul pieţei aviatice din România în maximum cinci ani. Vi se pare plauzibil?


INTERNAŢIONAL: Cine finanţează ISIS cumpărându-i petrolul?


MANAGEMENT: Vânzarea de maşini electrice, între lobby şi strategii legate de mediu


Începând din 17 septembrie 2012, revista Business Magazin se distribuie în exclusivitate în reţelele Inmedio şi Relay sau pe bază de abonament.

Urmărește Business Magazin

/media-marketing/citeste-in-noul-numar-business-magazin-din-14-decembrie-2015-14916773
14916773
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.