Business Magazin a lansat a IV-a ediţie a anuarului "200 cele mai puternice femei din business"

Postat la 30 martie 2015 297 afişări

Business Magazin a lansat cea de-a patra editie a catalogului dedicat celor mai puternice femei din mediul de afaceri romanesc, in 2015. Cititorii pot descoperi povestile celor mai importante 200 de femei din corporatii si din antreprenoriat, selectate din domenii de top ale economiei.

Business Magazin a lansat a IV-a ediţie a anuarului "200 cele mai puternice femei din business"

Cele 200 de femei prezentate in catalog au varste cuprinse intre 27 si 77 de ani si se pot lauda cu evolutii spectaculoase in cariera, eforturile lor concretizandu-se in afaceri construite sau ridicate la ordinul milioanelor de euro. Doamnele alese de BUSINESS MAGAZIN au reusit sa se impuna in sectoare puternice ale economiei romanesti, de la servicii financiare si tehnologie la industrie si consum.

Pentru a realiza acest catalog, echipa BUSINESS MAGAZIN a luat in calcul o serie de criterii de selectie: valoarea afacerii, notorietatea, gradul de implicare sociala si polivalenta (colaborarea cu scoli, cariera academica, carti scrise).

”Lista cu cele 200 de doamne este finalul unui proces de deliberare, care a presupus nu numai prezentarea unor nume care conteaza cu adevarat in businessul local, dar si realizarea unui pariu cu viitorul. Multe dintre doamnele aparute in editiile trecute ale catalogului au devenit expatriate, fiind promovate in afara tarii, multe antreprenoare au depasit etapa romantica a businessului si au devenit femei de afaceri in toata puterea cuvantului, la fel cum multe dintre ele au reusit sa pastreze business-ul in forma, in forta si acordat cu piata”, a explicat Iuliana Roibu, redactor sef-adjunct BUSINESS MAGAZIN.

Potrivit analizei echipei saptamanalului de business, numarul femeilor din mediul de afaceri romanesc este tot mai mare de la an la an, iar notorietatea si aprecierea de care se bucura nu sunt altceva decat recunoasterea valorii la purtator, un simbol sprijinit constant de BUSINESS MAGAZIN. 

Catalogul este oferit gratuit abonatilor BUSINESS MAGAZIN. De asemenea, el poate fi comandat online de pe Businessmagazin.ro, la pretul de 50 de lei / exemplar.

200 cele mai puternice femei din business a aparut pe piata alaturi de cea mai recenta editie a saptamanalului BUSINESS MAGAZIN, care prezinta intr-un cover story special misterele dobanzii de 8.000%. Cititorii pot afla si povestea antreprenorului din fruntea unui milion de microbisti sau strategia de a ajunge la 100 de milioane de euro in doi ani.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
business magazin,
lansare,
anuar
/media-marketing/business-magazin-a-lansat-a-iv-a-editie-a-anuarului-200-cele-mai-puternice-femei-din-business-14081161
14081161
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.