Agentia austriaca Braneti si-a deschis filiala in Romania

Postat la 06 februarie 2006 1 afişăre

Agentia austriaca de publicitate independenta Braneti si-a deschis filiala in Romania. Oamenii de new business stau cu lupa pe companiile austriece.

Agentia austriaca de publicitate independenta Braneti si-a deschis filiala in Romania. Oamenii de new business stau cu lupa pe companiile austriece.

 

"Austria reprezinta, de departe, cel mai important investitor din Romania. De aceea, a fost clar ca Braneti trebuie sa vina in Romania cu birou propriu si oferta de full service" - astfel a explicat Marius Braneti, CEO al Grupului Braneti, venirea jucatorului austriac pe piata autohtona de publicitate.

 

"Pentru mine, ca originar din Romania, acest pas a fost o decizie clara. Cu o rata de crestere economica de peste 8%, piata romaneasca constituie un boom in zona Europei de Sud-Est", a mai spus Braneti. El a mentionat ca prin deschiderea filialei din Romania, agentia continua strategia de ofertare catre "clientii nationali si internationali".

 

Braneti se compune din trei departamente principale: Braneti Advertising, Braneti Public Relations si Braneti Digital Media. Filiala din Bucuresti se bazeaza pe acest model si ofera consiliere si implementare in disciplinele respective, conform declaratiilor agentiei. Managementul agentiei este asigurat de Cornel Lungu, despre care reprezentantii agentiei spun intr-un comunicat ca "dispune de cele mai bune contacte in domeniul politic, economic si media".

 

Printre clientii agentiei austriece se numara companii precum Renault Nissan Austria si Elvetia (realizarea de brosuri publicitare), RCI Bank (brosuri), Charlotte Robere (consultanta full-service), Otto Bock (direct mailing) sau Rasper & Söhne (website). Braneti are in prezent birouri doar in Viena si Bucuresti. Agentia exista din 1999 si a fost fondata de Marius Savulescu Braneti. In Romania, Braneti pleaca la drum cu trei clienti: Casinos Austria, Austrian Business Club si Purmo.

 

Intrebati ce venituri estimeaza sa atraga in 2006-2007, reprezentantii agentiei au spus pentru BUSINESS Magazin ca se asteapta sa-si amortizeze investitia in al treilea sau al patrulea trimestru al acestui an. Biroul din Bucuresti are 5 angajati permanenti si multi colaboratori.

Urmărește Business Magazin

/media-marketing/agentia-austriaca-braneti-si-a-deschis-filiala-in-romania-978795
978795
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.