36 de ore de House Parade

Postat la 26 iunie 2007 1 afişăre

Cel mai ambitios proiect de muzica electronica din Romania se intoarce in iulie la Timisoara. House Parade "Trance Vibrations" va aduna incepand cu 20 iulie houserii din toata tara pentru o petrecere cu zece de mii wati, camioane, lasere, zeci de DJ si 36 de ore de muzica non-stop. Cel putin asa promit organizatorii.

Cel mai ambitios proiect de muzica electronica din Romania se intoarce in iulie la Timisoara. House Parade "Trance Vibrations" va aduna incepand cu 20 iulie houserii din toata tara pentru o petrecere cu  zece de mii wati, camioane, lasere, zeci de DJ si 36 de ore de muzica non-stop. Cel putin asa promit organizatorii.

Zece DJ din Marea Britanie si Olanda si-au anuntat participarea si mai multi  artisti romani au fost selectati pentru eveniment..

In 20 iulie se va deschide campingul amenajat in apropierea scenei principale iar ziua de sambata, 21 iulie va marca startul paradei, cu 13 camioane si 26 de DJ. Caravana va stationa doua ore in parcarea Iulius Mall dupa care va parcurge un traseu pe strazile Timisoarei. Cei zece DJ internationali vor face apoi deliciul publicului, iar duminica, evenimentul se va incheia cu un afterparty.    

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
36 de ore de House Parade
/media-marketing/36-de-ore-de-house-parade-1009658
1009658
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.