Top 100 cei mai admiraţi CEO: Viktor Boczan, CEO al Provident Financial România

Autor: Ioana Matei Postat la 29 aprilie 2017 520 afişări

Viktor Boczán este, din 2014, directorul general al companiei de credite de consum de valoare mică, pe termen scurt Provident Financial România.

Top 100 cei mai admiraţi CEO: Viktor Boczan, CEO al Provident Financial România

Sub managementul lui Viktor Boczán, compania a depăşit în prezent pragul de 665.000 de clienţi activi la finalul lui iunie 2016 în cele trei ţări, aproape jumătate dintre ei fiind în România. Boczán este responsabil de continuarea dezvoltării strategice şi operaţionale a Provident şi de consolidarea poziţiei pe piaţa creditelor de consum.

Directorul general al Provident Financial România are o experienţă de peste 15 ani în grupul International Personal Finance, din care face parte Provident, ocupând diferite funcţii de management în departamentele de operaţiuni, dezvoltarea afacerii şi contact centre din cadrul filialei din Ungaria a grupului.

Şi-a început cariera imediat după absolvirea studiilor universitare la College of Dunaújváros, Technical Management, implicându-se în proiecte IT până în 2001, când s-a alăturat echipei Provident din Ungaria, în poziţia de development manager, şi de atunci a evoluat constant în cadrul companiei.

Compania, care raportează rezultatele cumulate pentru România, Bulgaria şi Ungaria, a acordat consumatorilor din această regiune împrumuturi totale în valoare 130 de milioane de lire sterline în prima jumătate a acestui an şi a înregistrat venituri de aproape 83 de milioane de lire sterline. „În prima jumătate a acestui an, am înregistrat o creştere de 6% în ceea ce priveşte numărul de clienţi şi peste 20% creştere în valoare vânzări comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut”, descrie Boczán rezultatele de anul acesta ale companiei.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.