Top 100 cei mai admiraţi CEO: Ionuţ Ardeleanu, director general Auchan România

Autor: Florin Casota Postat la 30 aprilie 2017 2118 afişări

Spre finalul anului trecut, grupul Auchan a anunţat o nouă organizare la nivel internaţional; Ionuţ Ardeleanu, de 34 de ani, a fost numit în funcţia de director general al Auchan România, iar François Remy a fost numit preşedinte al Auchan Retail România.

Top 100 cei mai admiraţi CEO: Ionuţ Ardeleanu, director general Auchan România

Absolvent al Universităţii de Ştiinţe Economice din Cluj, Facultatea de Economie şi Gestiune a Producţiei Agroalimentare, Ionuţ Ardelean s-a alăturat Auchan România în urmă cu zece ani, mai înâi ca manager de raion, apoi ca şef de piaţă.

În 2008 este numit director de magazin la Timişoara iar în 2011, în calitate de director, pregăteşte şi deschide hipermarketul Auchan din Craiova. În 2012 a fost promovat director de ofertă în cadrul departamentului de marketing, iar în 2013 a fost numit director regional pe regiunea de sud, nou creată în organizarea Auchan, şi având în responsabilitate atât integrarea şi transformarea magazinelor ex-Real din această regiune cât şi consolidarea şi dezvoltarea comerţului reţelei pe perimetrul său – 12 magazine cu 4.000 de angajaţi.

Ionuţ Ardeleanu afirmă că a fost un lucru important în cariera sa faptul că a trecut prin toate etapele de dezvoltare, de la şef de raion la şef de magazin şi apoi director general. „Este o particularitate a retailului şi nu numai să treci prin toate segmentele domeniului, iar noi la Auchan încercăm ca toţi oamenii de pe operaţional să treacă şi prin experienţa de manager de raion. Sunt două funcţii esenţiale în businessul acesta, manager de raion şi director de magazin.“

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.