Omul care conduce de peste 10 ani Lenovo România

Autor: Georgiana Călin Postat la 24 aprilie 2017 377 afişări

De mai bine de zece ani, Aurel Neţin este country manager al Lenovo România şi Moldova, iar în ultimii cinci ani responsabilităţile sale includ şi operaţiunile companiei pentru Bulgaria.

Omul care conduce de peste 10 ani Lenovo România

În perioada 2005-2006, el a ocupat funcţia de secretar de stat în Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale. Bazându-se pe experienţa şi cunoaşterea businessului de IT, domeniu în care a fost implicat încă de la terminarea facultăţii, Aurel Neţin are ca principală responsabilitate creşterea afacerilor Lenovo în toate cele trei ţări.

Neţin a absolvit Universitatea Politehnică Timişoara şi are peste 20 de ani de experienţă, câştigată din posturi de conducere diferite, atât în mediul privat cât şi în cel public.

Recent, Lenovo a intrat pe segmentul de gaming, mizând pe faptul că această nişă se va dezvolta puternic în următorii ani. La nivel global, Lenovo este o companie ce apare în Fortune 500 şi este evaluată la 46 miliarde de dolari.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.