TINERI MANAGERI DE TOP: Elena Dumitru, managerul care formeaza cei 1.000 de angajati ai Germanos

Autor: Anca Arsene-Barbulescu Postat la 19 iunie 2011 543 afişări

S-a alaturat echipei de vanzari a Germanos in urma cu 11 ani, preluand in scurt timp responsabilitatea de a construi aproape de la zero departamentul de training al companiei.

Elena Dumitru a conceput de-a lungul timpului toate programele de training pentru forta de vanzari, de altfel principala tinta a activitatilor departamentului si conduce astazi o echipa formata din 12 oameni, dintre care 11 traineri. "Raspund de stabilirea strategiei de training in baza analizei nevoilor si obiectivelor companiei, livrez programele de training, gestionez costurile aferente si analizez eficienta acestora pentru reteaua magazinelor Germanos si Cosmote", vorbeste training managerul despre aria de responsabilitati.

In pozitia actuala se afla din 2003, insa primul job din cadrul companiei a fost de manager de magazin pentru unitatile din bulevardul Magheru si din magazinele Carrefour, pozitie ocupata timp de trei ani. Elena Dumitru a studiat la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti si a absolvit Facultatea de Comunicare si Relatii Publice din cadrul SNSPA. Are insa si o lista lunga de studii si traininguri urmate in timpul carierei.

Urmărește Business Magazin

/lideri/tineri-manageri-de-top-elena-dumitru-managerul-care-formeaza-cei-1-000-de-angajati-ai-germanos-8353753
8353753
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.