TINERI MANAGERI DE TOP: Botond Bandi şi cum s-a văzut criza în piaţa prelucrării lemnului

Postat la 27 august 2011 657 afişări

Botond Bandi, 40 de ani, deţine funcţia de director general al Kronospan Sebeş, unul dintre principalii jucători de pe piaţa prelucrării lemnului din 2004.

Planurile sale de viitor includ consolidarea poziţiei de piaţă a Kronospan în România şi expansiunea pe noi pieţe externe. "Criza economică din ultimii doi ani a condus la o activitate de eficientizare a activităţii şi de optimizare a costurilor, precum şi la formarea unei echipe manageriale puternice", a declarat Botond Bandi.



BUSINESS Magazin prezinta, in cea de-a sasea editie a anuarului 100 Tineri Manageri de Top, o noua generatie de business, managerii si antreprenorii de pana in 40 de ani care conduc cele mai importante si dinamice companii din Romania.

Comanda acum varianta electronica a catalogului la pretul de 25 lei.

Urmărește Business Magazin

/lideri/tineri-manageri-de-top-botond-bandi-si-cum-s-a-vazut-criza-in-piata-prelucrarii-lemnului-8658714
8658714
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.