Tineri manageri de top 2016: Anca Fotache, senior operations delivery manager şi global service desk Stefanini România

Autor: Florin Casota Postat la 26 decembrie 2016 398 afişări

Tineri manageri de top 2016: Anca Fotache, senior operations delivery manager şi global service desk Stefanini România

39 DE ANI   /   SENIOR OPERATIONS DELIVERY MANAGER ŞI GLOBAL SERVICE DESK   /   MANAGER    /   STEFANINI ROMÂNIA

Anca Fotache şi-a început cariera în august 2000 la Centrul Medical de Diagnostic şi Tratament „Dr. Victor Babeş“  ca reception department coordinator, apoi a ocupat poziţia de sales executive la Imedia Network, iar în perioada 2006-2013 a ocupat diferite posturi în cadrul Orange România. La Stefanini a venit în ianuarie 2014 pe poziţia de service desk manager, iar din 2015 este senior operation deliver manager. „Din poziţia de senior operations delivery manager al Stefanini România, coordonez activitatea de service delivery din centrele aflate în Bucureşti, Sibiu şi Târgu-Mureş, având în subordine circa 500 de angajaţi“, spune Anca Fotache.

În acelaşi timp, din poziţia de global desk manager coordonează echipe globale de peste 50 de specialişti, aflate în Manila (Filipine), în două centre din China într‑un centru din Southfield (Statele Unite ale Americii) şi în Sao Paulo (Brazilia). Fotache are în portofoliul său  peste zece clienţi globali care activează în industrii variate, precum farma, FMCG, consultanţă, auto sau energie, pentru care Stefanini furnizează servicii de suport IT (ITO ŞI BPO). „În 2015, am reuşit să obţin o creştere a productivităţii cu 20%, lucru care a dus la generarea unor economii suplimentare pentru companie de aproximativ 300.000 de euro. În ultimii doi ani, acestea au ajuns la 500.000 de euro“, spune ea.

Anca Fotache spune că pentru ea cele mai dificile momente din carieră nu au fost cele cu termenele cele mai strânse sau cu presiunea cea mai mare, ci „dificile au fost doar «despărţirile» din cariera mea, de oameni autentici, de la care am avut atât de multe de învăţat, care mi-au acordat încrederea lor, care mi-au descoperit potenţialul şi m-au ajutat să-l realizez“. Iar când vine vorba despre reuşite, Fotache indică situaţiile „în care am fost de folos, în care am ajutat colegi din echipă să crească frumos şi să devină autonomi şi autentici, să descopere importanţa a ceea ce fac şi infinitul a ceea ce pot“.

Anca Fotache a urmat cursurile Facultatii de Filosofie din cadrul Universităţii Bucureşti, cu o specializare în Filosofia Culturii şi Istoria Filosofiei, apoi un program de management în cadrul Orange şi Stefanini.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
manager,
service,
romania,
manageri,
tineri,
top,
bucuresti

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.