Şi-a lansat prima afacere la 19 ani, iar acum conduce un business de 45 de milioane de euro

Autor: Dorin Oancea, Razvan Muresan Postat la 16 iulie 2015 3637 afişări

Tudor Ţiboc a înfiinţat în urmă cu 10 ani businessul QuickMobile, afacere care în 2014 a atins nivelul de 45 de milioane de euro.

Şi-a lansat prima afacere la 19 ani, iar acum conduce un business de 45 de milioane de euro

Dotat cu spirit antreprenorial încă din perioada liceului, Tudor şi-a lansat prima afacere la vârsta de 19 ani, un internet cafe în oraşul natal, Baia Mare. După doi ani, a luat decizia de a vinde acest business şi a pleca să lucreze pentru o companie din Paris, din domeniul IT&C, unde timp de cinci ani a avut ocazia de a se dezvolta profesional şi a învăţa cât mai multe despre acest business.

„Această experienţă a contribuit foarte mult la formarea mea profesională, astfel că la întoarcerea în ţară am considerat că sunt pregătit să îmi lansez propriul business în domeniul telecom. La succesul QuickMobile a contribuit faptul că am adus un concept diferit faţă de ce exista la momentul respectiv pe piaţă, şi anume telefoane fără abonament, precum şi accesorii, dar şi datorită portofoliului extins şi a disponibilităţii produselor în stoc, în acelaşi timp cu lansarea lor pe cele mai mari pieţe internaţionale“, a spus Tudor Ţiboc.

Managerul QuickMobile participă constant la expoziţii şi târguri de profil, în cadrul cărora au loc lansări de telefoane şi gadgeturi. În plus, prezenţa la astfel de evenimente a asigurat QuickMobile statutul de importator direct şi distribuitor oficial pentru majoritatea brandurilor premium din segmentul de accesorii, precum Jean Paul Gaultier, Guess, Kenzo şi alţii. În ceea ce priveşte planurile de viitor, Tudor Ţiboc spune că va continua să se concentreze pe creşterea şi extinderea businessului QuickMobile, profiturile din ultimii ani fiind reinvestite tocmai în acest scop.

„Faptul că am crescut constant şi am ajuns la o cifră de afaceri de 45 milioane de euro a determinat diverşi investitori să ne contacteze, însă pentru moment am decis să nu vindem, deoarece considerăm că mai este loc suficient de creştere pe piaţă“, spune Tudor Ţiboc. Pentru acest an, estimarea de business este de peste 50 milioane de euro. Pe lângă platforma online, QuickMobile este prezent la nivel naţional şi cu o reţea de magazine fizice în cele mai mari centre comerciale din ţară. De asemenea, în acest an, compania are în plan extinderea internaţională, prin shopul online www.quickmobileshop.com.

Urmărește Business Magazin

/lideri/si-a-lansat-prima-afacere-la-19-ani-iar-acum-conduce-un-business-de-45-de-milioane-de-euro-14588552
14588552
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.