Miele deschide la Sibiu al treilea magazin exclusiv din România

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 21 iulie 2015 424 afişări

Miele deschide la Sibiu al treilea magazin exclusiv din România

Miele,  compania numărul unu în producţia de echipamente electrocasnice premium la nivel mondial, deschide la Sibiu al treilea magazin exclusiv din România, după Miele Boutique Cluj şi Miele Boutique Braşov. Noul magazin are 50 de metri pătraţi, este amplasat central şi expune toate categoriile de produse Miele disponibile în România: de la consumabile şi accesorii, până la electrocasnice încorporabile mari şi mici, sisteme de călcat şi espressoare freestanding.

„Deschiderea Miele Store Sibiu, al treilea magazin exclusiv din România, face parte din strategia de dezvoltare în Transilvania, pentru noi, cea mai importantă regiune din punct de vedere al vânzărilor”, declară Loredana Butnaru, Director de Vânzări Miele România. „În ultimii ani, am crescut semnificativ în această zonă, unde brandul este cunoscut şi bine poziţionat în rândul consumatorilor, care sunt la curent cu trendurile din piaţă şi au veniturile necesare pentru a achiziţiona produse premium.”

Magazinul Miele exclusiv din Sibiu este deschis în parteneriat cu Okapi Electronics, cele două companii având o colaborare şi în Cluj-Napoca. În primele şase luni de la inaugurare, noua unitate va genera venituri estimate la aproximativ 150.000 de euro din vânzarea de electrocasnice. Pe lângă electrocasnicele Miele, magazinul comercializează şi mobilier de bucătărie sub alte branduri.

În prezent, Miele are o reţea de 30 de parteneri şi 56 de magazine în România,  care se înscriu în trei categorii: parteneri Miele exclusiv, precum magazinul lansat la Sibiu, în cadrul cărora sunt comercializate doar electrocasnicele brandului, reţele de magazine specializate în vânzările de mobilier de lux, dar şi reţele şi magazine independente de electroIT. Produsele Miele pot fi găsite, începând de anul acesta, şi pe platforma Marketplace a retailerului online eMAG.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/miele-deschide-la-sibiu-al-treilea-magazin-exclusiv-din-romania-14619627
14619627
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.