Ponta nu a participat la şedinţa coaliţiei. Plumb spune că premierul este în Turcia, pentru un control medical

Autor: Alexandru Moise Postat la 20 iulie 2015 52 afişări

Premierul Victor Ponta nu a participat, luni, la şedinţa coaliţiei, pentru că se află în Turcia ca să efectueze un control medical ca urmare a operaţiei suferite la genunchi, a anunţat preşedintele interimar al PSD, Rovana Plumb.

"Domnul prim-ministru Victor Ponta este la control, astăzi, şi nu poate participa, dar cu siguranţă ne vom reîntâlni în momentul în care va reveni", a spus Rovana Plumb, întrebată fiind de jurnalişti de ce nu participă şi şeful Executivului la şedinţa coaliţiei.

Ea a precizat că starea de sănătate a premierului este foarte bună şi va reveni în România în seara zilei de luni.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PONTA,
CONTROL MEDICAL,
/actualitate/ponta-nu-a-participat-la-sedinta-coalitiei-plumb-spune-ca-premierul-este-in-turcia-pentru-un-control-medical-14617131
14617131
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.