Povestea tinerei antreprenoare care deţine cel mai bun hotel din România - GALERIE FOTO

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 23 iulie 2016 15758 afişări

La începutul acestui an, TripAdvisor, cea mai mare platformă online de călătorii din lume, a desemnat Hotel Epoque drept cel mai bun hotel din România. Iar dacă platforma reflectă opinia clienţilor, nici cifrele nu spun altă poveste: anul trecut, cifra de afaceri a fost cu peste 11% mai mare decât în 2014, ajungând la 2,24 de milioane de euro; pentru 2016 sunt bugetate venituri de 2,4 milioane de euro, în creştere cu 8%.

VEZI AICI CUM ARATA HOTELUL

Diana Popescu, care are o experienţă de 13 ani în domeniul bancar şi este absolventă a unui MBA, a ajuns în hotelărie după ce familia sa a cumpărat, în 2004, un teren în apropiere de parcul Cişmigiu. Investiţia totală a fost de 8 milioane de euro, în hotelul cu centru spa şi restaurant.

Antreprenoarea povesteşte că a identificat o nouă nişă şi în 2013, urmare a unei investiţii de jumătate de milion de euro, a fost inaugurat Epoque Events Gallery, un centru dedicat evenimentelor premium atât pentru zona corporate, cât şi pentru evenimente private.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
hotel,
crestere,
evenimente,
platforma
/lideri/povestea-tinerei-antreprenoare-care-detine-cel-mai-bun-hotel-din-romania-galerie-foto-15276746
15276746
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.