Tânărul din România care lucrează la compania fondată de fratele său şi face 50 de milioane de euro pe an

Autor: Ioana Matei Postat la 25 octombrie 2014 1195 afişări

Marius Pandel lucrează de la vârsta majoratului în cadrul Christian Tour, agenţia de turism fondată de către fratele său, Cristian Pandel, iar din acest an a preluat funcţia de CEO al acesteia.

Tânărul din România care lucrează la compania fondată de fratele său şi face 50 de milioane de euro pe an

S-a angajat la Christian Tour în 2004, an în care a început şi studiile la Facultatea de Economie a Turismului Intern şi Internaţional la Universitatea Româno-Americană din Bucureşti. A lucrat mai întâi, timp de doi ani, ca agent de turism, iar apoi, în intervalul cuprins între 2006 şi 2010, a fost development manager al companiei. 

A avansat apoi spre funcţia de managing partner, pe care a ocupat-o până în  2011, când s-a hotărât să îşi înfiinţeze propria agenţie de turism, Pegas Holidays, axată pe segmentul de lux al vacanţelor. A fost general manager al acesteia până la începutul anului, când Pegas Holidays a devenit divizia de lux a Christian Tour, simultan cu numirea lui Marius Pandel în poziţia de CEO al companiei.

Momentul în care a hotărât se renunţe la funcţia din Christian Tour şi să se dedice afacerii proprii, Pegas Holidays, a fost, potrivit lui Pandel, una dintre cele mai importante decizii din carieră, urmată de decizia fuzionării celor două companii la începutul anului. 

"Afacerile Christian Tour ar putea creşte anul acesta cu 20%, până la 52-55 de milioane de euro", estimează Marius Pandel.

În viitor, Marius Pandel se vede lucrând tot în turism, dar “într-o piaţă mult mai dezvoltată, mai sofisticată şi mai deschisă la nou, o piaţă care să-mi ofere noi provocări pe plan profesional”.


Marius Pandel face parte din promoţia tinerilor manageri de top din 2014 şi a fost premiat în cadrul galei Business Magazin. Citeşte în premieră alte 99 de poveşti de succes ale tinerilor manageri din România în a noua ediţie a catalogului 100 TINERI MANAGERI DE TOP, lansat de Business Magazin în luna mai.


Comandă acum catalogul în format electronic la preţul de 35 lei.

Cantitate: buc.
 


Urmărește Business Magazin

/lideri/tanarul-din-romania-care-lucreaza-la-compania-fondata-de-fratele-sau-si-face-50-de-milioane-de-euro-pe-an-13452323
13452323
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.