Psihologul care decide cine lucrează în asigurări şi cine stă acasă

Autor: Ioana Matei Postat la 25 octombrie 2014 320 afişări

Cătălina Muşat conduce, din 2004, departamentul de resurse umane al Metropolitan Life, compania lider în domeniul asigurărilor garantate (accidente şi îmbolnăviri), fiind responsabilă de dezvoltarea echipei de 180 de angajaţi ai companiei.

Psihologul care decide cine lucrează în asigurări şi cine stă acasă

Experienţa Cătălinei Muşat în industria asigurărilor a început însă cu mai bine de zece ani în urmă, când s-a angajat ca HR supervisor la AIG Life Asigurări.Muşat a absolvit cursurile Facultăţii de Psihologie, Pedagogie şi Sociologie din cadrul Universităţii din Bucureşti în 1998 şi, la încheierea studiilor universitare şi-a început cariera ca psiholog în cadrul producătorului de anvelope Tofan Grup, funcţie din care coordona, printre altele, testele psihologice pentru angajaţii expuşi la riscuri.

Primul job de HR manager a fost în cadrul companiei elene Inform Lykos, unde a lucrat până în aprilie 2003, când s-a orientat spre industria asigurărilor. Printre cele mai recente realizări se numără dezvoltarea programului Metropolitan School, la care participă colegii cu scopul de dezvoltare accelerată a competenţelor profesionale.

În viitor, Muşat se vede lucrând tot în domeniul resurselor umane, folosind la maximum tot ce a învăţat până în prezent: “Îmi place foarte mult ceea ce fac, am multe bucurii şi mă simt împlinită profesional”.


Cătălina Muşat face parte din promoţia tinerilor manageri de top din 2014 şi a fost premiat în cadrul galei Business Magazin. Citeşte în premieră alte 99 de poveşti de succes ale tinerilor manageri din România în a noua ediţie a catalogului 100 TINERI MANAGERI DE TOP, lansat de Business Magazin în luna mai.


Comandă acum catalogul în format electronic la preţul de 35 lei.

Cantitate: buc.
 


Urmărește Business Magazin

/lideri/psihologul-care-decide-cine-lucreaza-in-asigurari-si-cine-sta-acasa-13452263
13452263
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.