Lucrează de 15 ani în cadrul aceleiaşi companii, iar astăzi ocupă poziţia de director naţional de vânzări

Autor: Dorin Oancea Postat la 17 iunie 2015 788 afişări

Coroiu a început să lucreze în cadrul Unita (prima companie cu capital privat din România, ce a fost preluată la finalul anului 2008 de compania austriacă Uniqa Insurance Group) în 2000, după absolvirea Facultăţii de Ştiinţe Economice, specializarea de Finanţe-Asigurări, în cadrul Universităţii „Babeş-Bolyai“ din Cluj-Napoca.

Lucrează de 15 ani în cadrul aceleiaşi companii, iar astăzi ocupă poziţia de director naţional de vânzări

Acceptarea poziţiei de director naţional de vânzări la începutul acestui an a fost printre cele mai dificile decizii pe care Valentin Coroiu le-a luat în cariera sa profesională, dat fiind faptul că aceasta avea ca efect relocarea sa din oraşul în care şi-a construit cariera până în prezent, Cluj-Napoca.

Şi-a început cariera în funcţia de inspector de asigurări, de unde a evoluat apoi treptat trecând prin funcţii precum şef al departamentului de vânzări de asigurări, director adjunct al diviziei din Cluj a companiei şi manager de sucursală.

Cele mai mari realizări ale sale se leagă astfel de echipa pe care a condus-o în sucursala din Cluj. „Am ocupat primul loc în ultimii zece ani  la nivel naţional din punctul de vedere al volumului de vânzări (Prime Brute Subscrise). Ceea ce îmi doresc să fie o altă realizare este coordonarea programului de reorganizare şi eficientizare a vânzărilor din Uniqa Asigurări, în calitate de manager de program, şi reflectarea acestor rezultate în activitatea companiei."

Urmărește Business Magazin

/lideri/lucreaza-de-15-ani-in-cadrul-aceleiasi-companii-iar-astazi-ocupa-pozitia-de-director-national-de-vanzari-14463191
14463191
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.