Problema care îl pune pe Iohannis într-o situaţie unică în Europa. Niciun preşedinte nu s-a confruntat cu aşa ceva

Postat la 17 iunie 2015 64011 afişări

Problema care îl pune pe Iohannis într-o situaţie unică în Europa. Niciun preşedinte nu s-a confruntat cu aşa ceva
Klaus Iohannis este într-o situaţie unică pentru un preşedinte al Uniunii Europene. Deşi au trecut aproape şapte luni de la instalarea sa la Cotroceni, şeful statului nu a reuşit să rezolve o situaţie, pentru care imediat după alegeri premierul Victor Ponta susţinea că a găsit soluţia.

Klaus Iohannis este într-o situaţie unică pentru un preşedinte al Uniunii Europene. Deşi au trecut aproape şapte luni de la instalarea sa la Cotroceni, şeful statului nu a reuşit să rezolve o situaţie, pentru care imediat după alegeri premierul Victor Ponta susţinea că a găsit soluţia. După atâtea luni de aşteptare, preşedintele a transmis o scrisoare oficială, însă răspunsul a fost unul tranşant: este imposibil!

Problema care îl pune pe Iohannis într-o situaţie unică în Europa

Urmărește Business Magazin

/actualitate/problema-care-il-pune-pe-iohannis-intr-o-situatie-unica-in-europa-niciun-presedinte-nu-s-a-confruntat-cu-asa-ceva-14462120
14462120
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.