Jean-François Fallacher conduce cel mai mare operator de telecomunicaţii din România

Autor: Razvan Muresan Postat la 08 decembrie 2012 68 afişări

Aflat de mai bine de un an în fruntea celui mai mare operator de telecomunicaţii din România, Fallacher a ajuns în ţară după ce a condus timp de şase ani Sofrecom, compania de consultanţă internaţională a grupului France Telecom.

Francezul s-a ocupat de dezvoltarea de operaţiuni şi servicii mobile în diferite pieţe în care e prezent grupul. Are experienţă atât pe piaţa de business, cât şi pe cea de mass-market, iar cariera şi-a început-o pe segmentul de vânzări de business, dezvoltându-se ulterior pe pieţe extrem de competitive precum Olanda, unde a lansat o companie de servicii de internet, iar mai apoi un operator alternativ, care a devenit un important competitor al KPN, rivalul numărul unu de pe această piaţă. Jean-François Fallacher va coordona un plan de investiţii de jumătate de miliard de euro până în anul 2015.


Business Magazin a lansat luni, 12 noiembrie 2012, a treia editie a catalogului 100 CEI MAI ADMIRATI CEO DIN ROMANIA. Detalii aici.

Urmărește Business Magazin

/lideri/jean-fran-ois-fallacher-conduce-cel-mai-mare-operator-de-telecomunicatii-din-romania-10377024
10377024
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.