El este creatorul Bitdefender, cel mai cunoscut antivirus românesc

Autor: Razvan Muresan Postat la 15 noiembrie 2012 766 afişări

Florin Talpeş este cunoscut mediului de afaceri românesc pentru cei 20 de ani în care a clădit un business renumit nu doar în România, ci şi în afara graniţelor.

A debutat în software în 1990 ca cercetător la Institutul pentru Tehnică de Calcul. Ulterior, a pus bazele firmei de software Softwin, unde a început să dezvolte aplicaţii pentru companii din Franţa şi apoi să acopere şi cererea din partea educaţională. Talpeş este omul care a pus bazele Bitdefender, furnizor de soluţii de securitate IT, cu o cotă de circa 30% pe piaţa locală şi de 2% pe plan mondial. 60 de milioane de utilizatori din lume folosesc soluţia de securitate informatică dezvoltată de compania lui, la care se adaugă alţi 400 de milioane care o utilizează încorporată în produse cu alte nume. Vara lui 2012 a adus noi mutări pe tabla de şah a fondatorului Bitdefender. Cel mai cunoscut antivirus românesc din lume se îndreaptă către zonele cu cel mai mare potenţial de creştere într-un domeniu puternic lovit de criză. Talpeş vede segmentul B2B şi Orientul Îndepărtat drept motoarele principale de creştere pentru afacerea sa.


ÎN AFARĂ DE ADMIRAŢIA PROPRIEI ECHIPE, CEA A MEDIULUI DE AFACERI E URMĂTOAREA LA RÂND CA IMPORTANŢĂ. CE POATE SĂ TE UNGĂ LA SUFLET MAI MULT DECÂT SĂ ŞTII CĂ ACEIA ASEMENI ŢIE TE CONSIDERĂ UN MODEL PENTRU ZONA DE MANAGEMENT ŞI ANTREPRENORIAT? - Florin Talpeş, Bitdefender - locul al 3-lea în top 100 CEI MAI ADMIRAŢI CEO DIN ROMÂNIA


Business Magazin a lansat luni, 12 noiembrie 2012, a treia editie a catalogului 100 CEI MAI ADMIRATI CEO DIN ROMANIA. Detalii aici.

Urmărește Business Magazin

/lideri/el-este-creatorul-bitdefender-cel-mai-cunoscut-antivirus-romanesc-10325301
10325301
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.