Dragoş Bărbulescu coordonează direct peste 200 de oameni şi 6.000 în cadrul întregului grup

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 17 februarie 2014 3617 afişări

Dragoş Bărbulescu lucrează în cadrul grupului E.ON de aproape şase ani. S-a alăturat E.ON Gaz România S.A, societate activă în domeniul distribuţiei şi furnizării de gaze naturale, în iulie 2007, motivat fiind atât de provocarea profesională de a contribui la eforturile E.ON de transformare şi eficientizare a societăţii privatizate anterior într-o industrie complexă, cât şi de dorinţa de a face un pas înainte în carieră în cadrul unui grup puternic şi renumit.

Dragoş Bărbulescu coordonează direct peste 200 de oameni şi 6.000 în cadrul întregului grup

“Rolul meu a fost focusat pe transformarea, integrarea şi optimizarea ariilor de servicii suport (de exemplu, financiar, facturare, managementul creanţelor, achiziţii, logistică, IT), iniţial din poziţia de director divizie financiar şi servicii în cadrul E.ON Gaz România şi, începând cu aprilie 2009, din cea de director general al societăţii E.ON Servicii SRL, platforma integrată de servicii suport care deserveşte întreg grupul E.ON România, adică atât societăţile cu activitate în domeniul gazelor naturale, cât şi cele cu activitate în domeniul energiei electrice. 

Ulterior, începând cu ianuarie 2012, a preluat poziţia de director general adjunct / group CFO în cadrul E.ON România, precum şi poziţii în cadrul consiliilor de administraţie ale mai multor companii din grup. Coordonează direct aproximativ 240 de oameni şi peste 6.000 în grup.

Crede că unul dintre cele mai dificile momente a fost în perioada de început a carierei profesionale, în cadrul unei firme internaţionale de audit şi consultanţă financiară, atunci când a fost prima oară responsabil de un proiect şi de coordonarea unei mici echipe inter-departamentale, care a presupus inclusiv prezentări în faţa managementului clientului. „Presiunea şi dorinţa de a dovedi au creat momente tensionate, pe care le-am depăşit cu ajutorul unei abordări proactive, focusate pe obţinerea rezultatului dorit, cooperare în cadrul echipei, dar şi cu ceilalţi colegi mai experimentaţi, cărora le-am solicitat ajutorul. Evident, a însemnat şi multă muncă şi nopţi nedormite.”

A cochetat cu ideea de antreprenoriat, fără însă a demara o afacere. Peste 10 ani se vede într-o poziţie de CEO în cadrul unei societăţi multinaţionale sau al unei afaceri proprii.


Dragoş Bărbulescu

E.ON ROMÂNIA

FUNCŢIE director general adjunct / group CFO

VÂRSTĂ 36 de ani

CIFRĂ DE AFACERI 2011 22 mil. euro

ANGAJAŢI 120

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Dragoş Bărbulescu,
E.ON România
/lideri/dragos-barbulescu-coordoneaza-direct-peste-200-de-oameni-si-6-000-in-cadrul-intregului-grup-12099791
12099791
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.