Dan Timotin, Coca-Cola HBC România & Moldova: Ultima oară când am fost contact de un head-hunter a fost în urmă cu o lună

Autor: Ioana Mihai, Razvan Muresan Postat la 25 mai 2012 471 afişări

Dan Timotin este, la numai 36 de ani, directorul financiar al Coca-Cola HBC România&Moldova. El este unul dintre cei 100 de tineri manageri pe care BUSINESS Magazin îi oferă României în ediţia a şaptea a catalogului 100 TINERI MANAGERI DE TOP, care va apărea în 28 mai.

BUSINESS Magazin: De cât timp lucraţi în firmă şi cum aţi decis să acceptaţi o poziţie în cadrul companiei?

Dan Timotin, Coca-Cola HBC România & Moldova: Lucrez pentru Coca-Cola HBC România de mai puţin de un an şi înainte de a accepta această poziţie am condus departamentele de financiar, achiziţii, legal şi IT ale unor companii din industria FMCG, precum: Caroli - Campofrio sau Reckitt Benckiser.

BUSINESS Magazin: Câţi oameni aveţi în subordine şi care este bugetul pe care îl administraţi?

Dan Timotin, Coca-Cola HBC România & Moldova: Ca director financiar, coordonez departamentele de contabilitate, legal şi achiziţii. În total este vorba despre aproximativ 100 de oameni.

BUSINESS Magazin: Cât de des primiţi oferte de muncă de la head-hunteri?

Dan Timotin, Coca-Cola HBC România & Moldova: Nu există o periodicitate, ultima oară când am fost contact a fost în urmă cu o lună.

BUSINESS Magazin: Unde vă vedeţi peste 10 ani?

Dan Timotin, Coca-Cola HBC România & Moldova: Sistemul Coca-Cola oferă multe oportunităţi. Îmi place să cred că în 10 ani mă veţi găsi ocupând o poziţie de director financiar la nivel de grup sau pe cea de director general într-una dintre ţările în care Coca-Cola Hellenic are operaţiuni.

Urmărește Business Magazin

/lideri/dan-timotin-coca-cola-hbc-romania-moldova-ultima-oara-cand-am-fost-contact-de-un-head-hunter-a-fost-in-urma-cu-o-luna-9655506
9655506
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.