Dan Ostahie este unul dintre cei mai puternici antreprenori din electroretail

Autor: Cristina Roşca Postat la 29 noiembrie 2012 582 afişări

Dan Ostahie este unul dintre cei mai cunoscuţi antreprenori din domeniul electroretailului românesc.

A pornit afacerea de retail de produse electronice şi electrocasnice şi IT la Piatra Neamţ în 1991 cu televizoare second-hand importate. Altex a urmat un traseu ascendent, iar în 2008 a atins nivelul record de vânzări de 344 de milioane de euro. După reducerea consumului ca urmare a crizei economice din ultimii ani, Dan Ostahie a redesenat harta magazinelor sale a redus numărul de angajaţi şi a restructurat portofoliul de produse prin eliminarea celor neprofitabile. "Am traversat în 18 ani mai multe crize, dar căderea din 2009 este o zdruncinătură", spunea Ostahie în 2010, când toţi jucătorii din electroretail încercau să înţeleagă noua realitate economică. Realitate care persistă şi astăzi şi care îi face pe manageri să-şi amintească nostalgici de anii buni ai economiei.


Business Magazin a lansat luni, 12 noiembrie 2012, a treia editie a catalogului 100 CEI MAI ADMIRATI CEO DIN ROMANIA. Detalii aici.

Urmărește Business Magazin

/lideri/dan-ostahie-este-unul-dintre-cei-mai-puternici-antreprenori-din-electroretail-10355994
10355994
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.