Lidl reduce vineri preţurile produselor cu până la 50% cu ocazia Black Friday

Autor: Razvan Muresan Postat la 26 noiembrie 2013 1074 afişări

Retailerul german Lidl reduce preţurile la echipamente de gătit şi alte produse electrocasnice cu până la 50% în ziua de Black Friday, 29 noiembrie.

Lidl reduce vineri preţurile produselor cu până la 50% cu ocazia Black Friday

Compania va reduce tarifele la următoarele produse: aparate pentru gofre, plite electrice pentru clătite, seturi fondue, friteuze, grătare, maşini de făcut gogoşi, console de jocuri, aparate de popcorn şi aparate de masaj pentru zona cervicală. 

Lidl are în prezent o reţea de 168 de magazine. De la începutul anului, retailerul a deschis magazine în Bucureşti, Bacău, Caracal, Cluj, Constanţa, Galaţi, Mangalia, Piatra Neamţ, Târgu Mureş, Urziceni, Galaţi, Alba Iulia, Piteşti şi Iaşi.

Lidl a intrat pe piaţa locală în 2010, când a preluat, de la grupul Tengelmann, cele aproximativ 100 de magazine de discount Plus. Potrivit unui raport al Consiliul Concurenţei, Lidl se situează pe locul trei într-un top al marilor retaileri, după vânzările de anul trecut, fiind depăşit de Kaufland şi Carrefour. Următorii în top sunt Real, Auchan, Penny&XXL, Mega Image, Cora, Profi şi Billa.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
reducere,
lidl,
black friday
/actualitate/lidl-reduce-vineri-preturile-produselor-cu-pana-la-50-cu-ocazia-black-friday-11722586
11722586
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.