Black Friday în turism: Happy Tour reduce vineri tarifele la vacanţele pentru 2014 cu 35%

Autor: Razvan Muresan Postat la 27 noiembrie 2013 335 afişări

Happy Tour, cea mai mare agenţie de turism din România după cifra de afaceri, a anunţat că va reduce tarifele la vacanţele rezervate în 29 noiembrie pentru anul 2014 cu până la 35%.

Black Friday în turism: Happy Tour reduce vineri tarifele la vacanţele pentru 2014 cu 35%

„Cei care au vizitat standul nostru la târgul de turism au putut face deja rezervări pentru vacanţele de vară, ce reduceri de tip early booking de până la 35%. Reducerile sunt valabile pentru vacanţele din sezonul viitor. Pe 29 noiembrie am pregătit o zi de Black Friday cu preţuri reduse la majoritatea pachetelor de călătorie. Ofertele sunt valabile în ziua de vineri, la rezervările făcute în agenţiile Happy Tour”, a declarat Mădălina Grosu, product manager al Happy Tour.

Ca schimbare la nivelul pieţei, şeful Happy Tour, Javier Garcia Del Valle, observă că românii au ales să călătorească în 2013 mai puţin în afara României (o scădere de 15%), însă remarcă o creştere similară ca procente pe segmentul turismului intern. Produsele care funcţionează sunt clare: iarna - staţiunile de schi din Bulgaria, Elveţia şi Austria, şi Dubai; vara - Spania, Turcia şi Grecia, preţurile pentru sejururi fiind mai mici cu zece procente faţă de nivelul din 2007.

Happy Tour operează în prezent circa 90 de birouri proprii şi asociate în marile oraşe din ţară, dar şi achiziţiile din ultimii ani: agenţia online Paravion.ro, Travel House - vacanţe de lux, integrată în companie, şi Prestige Tours - touroperatorul pe incoming şi outgoing al grupului. Compania estimează o cifră de afaceri de 60 de milioane de euro în 2013, în scădere faţă de anul precedent. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
turism,
tarife,
black friday,
vacanta,
happy tour
/actualitate/black-friday-in-turism-happy-tour-reduce-vineri-tarifele-la-vacantele-pentru-2014-cu-35-11724652
11724652
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.