Soluţia unui primar din Vaslui pentru a evita blocarea drumurilor pe timp de iarnă: "investiţia nu a costat niciun leu"

Autor: Andreea Unturica, Teodor Istrate Postat la 26 noiembrie 2013 555 afişări

Investiţia făcută de autorităţile din Viişoara nu a costat niciun leu

Soluţia unui primar din Vaslui pentru a evita blocarea drumurilor pe timp de iarnă: "investiţia nu a costat niciun leu"

Principalele drumuri de acces spre comuna vasluiană Viişoara vor fi protejate în această iarnă de parazăpezi făcute din împletituri de crengi şi arbuşti, soluţie găsită de autorităţile locale după ce panourile metalice puse în iernile trecute pe marginea drumurilor au fost furate, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Investiţia făcută de autorităţile din Viişoara nu a costat niciun leu, în condiţiile în care arbuştii folosiţi la parazăpezi au fost tăiaţi de pe marginea unui drum comunal, unde primăria a făcut defrişări.

"Ca şi forţă de muncă, am participat majoritatea angajaţilor din primăriei, de la paznic şi şeful pompierilor, până la viceprimar şi primar. Dacă la parazăpezile metalice trebuia să angajăm oameni care să le păzească, ceea ce nu ne permitea bugetul, pe acestea din crengi şi arbuşti nu le fură nimeni. De aceea, le considerăm foarte eficiente", a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX primarul comunei Viişoara, Liviu Pârciu.

Parazăpezile din împletituri de crengi şi arbuşti au o înălţime de 1,5 metri şi, însumate, se întind pe o lungime de peste doi kilometri.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
VASLUI,
PRIMAR,
/actualitate/solutia-unui-primar-din-vaslui-pentru-a-evita-blocarea-drumurilor-pe-timp-de-iarna-investitia-nu-a-costat-niciun-leu-11722864
11722864
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.